THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

sâmbătă, 18 august 2012

APA Miracolul vietii-Documentar

joi, 16 august 2012

Dumnezeul Minunilor - documentar complet, subtitrari Romana (HD & HQ)

miercuri, 8 august 2012

"PSALTIREA AUDIO TOATE CATISMELE"

luni, 6 august 2012

Viata Lui Isus Hristos -Film

Isus Din Nazaret Tot Filmul subtitrat in limba Romana

luni, 30 iulie 2012

PILDE II - FILM ORTODOX

vineri, 27 iulie 2012

Meghido-Film

Lourdes-Film

Pollyanna - (1960) English & Romanian Subtitle - Full Movie

Fetita unui misionar credincios Lui Dumnezeu cu toate ca ramane orfana de ambi parinti urmeza exemplul tatalui ei si duce mai departe dragostea de Dumnezeu si de oameni ajutand pe cei din jurul ei.

marți, 17 iulie 2012

Dumnezeu există | Creaţia şi Miracole, Trecut şi Prezent (film întreg)

Sfantul Luca din Rusia-Documentar

duminică, 24 iunie 2012

Film Ortodox Lavra Pecerska - Calea calugarului (tradus in romana)

vineri, 11 mai 2012

Antihristul- Noua Ordine Mondiala- Persecutia Religioasa Incepe -Documentar

Povestea Dragostei - Ioan 3.16-Film 18 min.

Blood.Done.Sign.My.Name -Film

luni, 7 mai 2012

Necombatantul-Documentar

vineri, 4 mai 2012

Patriarhii-Documentar

miercuri, 2 mai 2012

Exorcism - Cazuri reale (RO) 4/4

Exorcism - Cazuri reale (RO) 3/4

Exorcism - Cazuri reale (RO) 2/4

Exorcism - Cazuri reale (RO) 1/4

luni, 23 aprilie 2012

CALATORIA CRESTINULI SPRE CER- 4-Desene


CALATORIA CRESTINULI SPRE CER - 3-Desene


CALATORIA CRESTINULUI SPRE CER- 2-Desene


CALATORIA CRESTINULUI SPER CER - 1-Desene


marți, 17 aprilie 2012

Ţarul (Царь) 2009-Film

duminică, 1 aprilie 2012

Ortodoxia – din imperiu în imperiu-Film Documentar

From Science to God-Film Documentar

Viata lui Avraam-Film

Eight Below -Film

vineri, 30 martie 2012

Viata de apoi (2010)-Documentar

duminică, 11 martie 2012

Saul din Tars - Desene dublate în română

sâmbătă, 3 martie 2012

Set Apart -Film

Becoming Jesse Tate -Film

sâmbătă, 25 februarie 2012

Jacob-Film

Genesis-Film

The Perfect Stranger 2005-Film

duminică, 19 februarie 2012

Printre Noi-Film

Salvat de Lumina-Film

vineri, 17 februarie 2012

INVISIBLE ENEMIES-Film

miercuri, 1 februarie 2012

BARAKA (1992)-Film documentar

Film poetic, neconvenţional, fără cuvinte, ce ne arată lumea în complexitatea ei tulburătoare. Începe dimineaţa, cu peisaje naturale, lumea la rugăciune; vulcani, cascade, păduri; sute de călugări fac o invocaţie; indigeni îşi vopsesc corpul; un dans al unui întreg sat; distrugerea naturii de către om; sărăcie, viaţă urbană agitată, fabrici, război, lagăre de concentrare şi gropi comune; ruine antice, râul sfânt, rugăciune şi reîntoarcerea la natură, stelele străbat cerul...

luni, 30 ianuarie 2012

MANIKA, UNE VIE PLUS TARD (1988)-FILM

.

Prezentare: Pentru cei care nu cred în reîncarnare, această dramatizare le va trezi, poate, unele reflecţii profunde. Filmul relatează, într-un mod romanţat, cazul real al unei fete, Shanti Devi, născută în India în 1926. De la vârsta de 4 ani, ea a început să îşi amintească, cu multe detalii, viaţa sa anterioară, când fusese soţie a unui brahmin din Nepal şi murise cu un an înainte să se nască Shanti.

În film, Manika trăieşte într-un sat de pescari săraci din India, povestindu-şi viaţa sa anterioară plină de bogăţii, dar nimeni nu o crede. Până la urmă, părintele Daniel merge cu ea într-o călătorie în îndepărtatul Nepal. Acolo Manika îşi aminteşte trecutul, iar pentru preot este un prilej de a-şi împrospăta credinţa într-o formă nouă.

duminică, 29 ianuarie 2012

Legea rezonantei - Documentar

NOSSO LAR (2010)

Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.

În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.

Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.

Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.

"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori!

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

FILMUL SPIRITELOR (2011)

Prezentare: Această producţie braziliană tratează problemele complexe ale psihicului uman prin prisma înţelepciunii spiritiste. Aceasta doctrină este cel mai natural mod de a privi viata şi moartea, fără ostentaţie religioasă şi fără disperare atee. Filmul tratează subiecte delicate precum sănătatea psihică, depresia, tendinţele de sinucidere, boala grea şi moartea celor dragi, justiţia divină, existenţa vieţii după moarte şi comunicarea cu spiritele. Spiritismul nu este ceva exotic şi spectaculos. El face parte din viaţa noastră cotidiană atunci când primim inspiraţii pozitive şi un suport moral de a depăşi obstacolele. Spiritiştii brazilieni sponsorizează acţiuni umanitare concrete, cum sunt căminele pentru persoanele cu handicap "Andre Luiz".

Sunt prezentate personaje inexistente in filmografia românească - spiritistul dedicat (psihiatrul Levy) sau mediumul clarvăzător (şeful de pompe funebre) -, oameni des întâlniţi şi respectaţi în Brazilia... "FILMUL SPIRITELOR" parafrazează celebra carte de bază a doctrinei spiritiste - CARTEA SPIRITELOR. El surprinde esenţa ei, nu e o peliculă didactică, ci vorbeşte inimii, cu exemple de viaţă, despre iubire, pierdere, înţelegere între oameni, faptele de bine, urmărind transformarea interioară a unui tânăr care ia contact cu înţelepciunea spiritistă. El află că vicisitudinile vieţii sunt, de multe ori, urmările karmice ale unor fapte reprobabile, poate de mult uitate. Înţelegem mai bine ceea ce trăim pe propria piele, iar fericirea este rezultatul construirii binelui în propria persoană, în fiecare zi. Să ne bucurăm deci de momentele frumoase şi să învăţăm din clipele grele!

Saving Sarah Cain-FILM

.

Cicatrises-FILM

vineri, 27 ianuarie 2012

Amazing Grace (2006)-FILM

Poţi să-ţi vindeci viaţa-FILM

Un film despre puterea gândurilor noastre şi paşii spre vindecare (fie că vorbim despre cea fizică, emoţională sau spirituală) alături de Louise Hay (autoarea cărţii Poţi să-ţi vindeci viaţa), Wayne Dyer, Gregg Braden, Doreen Virtue, Mona Lisa Schulz.

joi, 26 ianuarie 2012

Traducatorul Bibliei DUMITRU CORNILESCU- Un Luther al Romaniei-Documentar

joi, 12 ianuarie 2012

Conflictul Cosmic - Originea Raului-Documentar

.

Apocalipsa - Semnele Sfarsitului - Full

Discovery ne minte-Documentar

Dragostea Prietenului meu-FILM

.

miercuri, 11 ianuarie 2012

Prieten al sfintilor si duhovnic al credinciosilor (Parintele Cleopa Ilie)

.

PREOTUL(2010)-PART 2-FILM

.

PREOTUL(2010)-PART 1-FILM

.

Filmul "Preotul" i-a adus regizorului Vladimir Hotinenko câteva premii naţionale şi un omagiu din partea Bisericii Ruse. Bazat pe o poveste reală din timpul celui de-al doilea război mondial, relatează eforturile unui preot de a menţine pacea sufletească a enoriaşilor săi dintr-un sat leton, pe timpul ocupaţiei naziste. Misiunea sa este de a supravieţui, a salva civilii şi a păstra vie credinţa oamenilor. Dar el e doar un simplu om, contemplativ şi sensibil.

Cum să-ţi menţii încrederea în Dumnezeu în mijlocul unei lumi conduse de Anticrist? Personajul principal, preotul de ţară Alexandru, se strecoară printre ororile Războiului şi ale Bolşevismului, păstrându-şi nealterat crezul creştin în nobleţea inimii, lăsându-i pe cei puternici să-şi dispute puterea vremelnică. Poate că, parafrazând personajul, vremurile rele sunt "tocila" cu care ne ascuţim angajamentul pentru Bine. În acest sens, mesajul filmului este valabil şi pentru timpurile care se profilează la orizont.

Istoria lui Iisus pentru copii (2009)-FILM


"Aceasta este istoria adevărată despre Iisus Hristos veche de 2000 de ani! Un film pentru copii şi maturi despre viaţa pământească a Domnului Nostru Iisus Hristos! Filmul poate servi la educaţia religioasă a copiilor şi catehumenilor!
Vizionare plăcută!

Scrisori către părintele Jacob (2009)-FILM


.

Scrisori catre parintele Iacob este emotionanta poveste a Leilei, o condamnata la inchisoare pe viata care tocmai a fost absolvita.
Primul cadru din “Scrisori către părintele Jacob” (director de imagine Tuomo Hutri), al unui bărbat aşezat, cufundat pe trei sferturi în întuneric, aminteşte de misteriosul debut din “Căinţa” lui Abuladze şi are aceeaşi funcţie de prolog către o confruntare dintre întuneric şi lumină, în care tensiunea dramatică (întreţinută de cuplul actoricesc Kaarina Hazard şi Heikki Nousiainen) este net potenţată de contrastul vizual.

Scenariul filmului “Postia Pappi Jaakobille”, semnat de regizor şi Jaana Makkonen, este linear şi fără multe răsturnări de situaţie. O criminală condamnată la închisoare pe viaţă este graţiată după doisprezece ani de detenţie. Spre surprinderea ei, femeia lipsită de familie şi prieteni primeşte o ofertă de serviciu ca asistentă a unui preot orb de provincie, căruia trebuie să-i citească scrisorile. Deformată de anii de izolare şi complexată de incertitudinea reintegrării sale sociale, Leila este necolaborativă şi reticentă, reacţionând cu duşmănie la dragostea părintească necondiţionată cu care o primeşte bătrânul pastor. Valurile de scrisori aduse zilnic de poştaşul pe bicicletă (trimitere la un personaj din “Sacrificiul” tarkovskian, plasat într-un peisaj similar), la care părintele răspunde cu seriozitate şi altruism, rugăciunile înălţate spontan pentru necunoscuţi o indignează; respectul şi evlavia de care se bucură fragilul părinte printre sute de oameni, care îi cer sfatul şi rugăciunea, uneori chiar şi bani, îi stârneşte, probabil, invidia: chipul crispat al femeii masive, neiubite de nimeni nu ne lasă să-i ghicim sentimentele, dar gestul de a arunca o parte din scrisori şi de a-l intimida pe poştaş o confirmă. Sabotajul îi reuşeşte şi, în scurt timp, poştaşul nu mai soseşte, ori se întoarce din drum, speriat, la vederea siluetei ameninţătoare a Leilei. Dispariţia misivelor zilnice îl nedumereşte şi îl zguduie pe părinte, care se simte inutil şi abandonat, rupt de orice contact cu lumea: rugăciunile pentru ceilalţi erau cele care-i dădeau viaţă! Leila jubilează, în timp de părintele trăieşte drama existenţială a părăsirii de Dumnezeu. Pe teritoriul pustiu, insular, al casei singuratice înconjurate de natură, părintele Jacob i se confesează singurului suflet de lângă el. Leila primeşte jelania umilă a părintelui şi inima i se dezmorţeşte: reuşeşte, pentru întâia oară, să plângă şi să-şi recite propria “scrisoare”: povestea tragică a unei vieţi sfărâmate. Părintele o ascultă, rostind simplu, ca şi în alte dăţi: “Ceea ce la oameni e imposibil la Dumnezeu este posibil”. Rosteşte şi moare.

Duhul "ortodox" al peliculei e evidenţiat nu doar de atitudinea faţã de oameni şi Dumnezeu a personajului principal (ce aminteşte de civilizaţia epistolarã a lavrelor ruse), ci şi de indicii scenografice concrete, justificate istoric, ca rãmãşitele vizibile şi relativ abundente de frescã ortodoxã, animând pereţii degradaţi ai catedralei din pãdurea finlandezã - trimiteri cãtre trecutul comun, istoric şi pnevmatic, în care (ca la Zviaghinţev) graniţele interconfesionale sunt conştient estompate (nu însã pânã la anulare ideologic-ecumenistã), întru evidenţierea şi retrãirea creştinismului unic, viu, originar.

luni, 9 ianuarie 2012

IN CAUTAREA FECIOAREI-DOCUMENTAR


sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Zeitgeist Infirmat-DOCUMENTAR

Film: " ADVENTISTII" [documentar]

Mai mult decat vise[Povestea lui Mohammed, INTORS LA CREDINTA ,LA iiSUS]

MEDITATIA - O cale spre deceptie

Inviat din morti (6) - Raised from dead (6)

Inviat din morti (5) - Raised from dead (5)

inviat din morti (4) - Raised from dead (4)

inviat din morti (3) - Raised from dead (3)

Inviat din morti (2) - Raised from dead (2)

Inviat din morti (1) - Raised from Dead (1)

In vizita la inchisoarea Jilava[O vizita a membrilor Asociatiei Internationale Crestine la Inchisoarea Jilava, Bucuresti, Romania. Regretatul Pastor Richard Wurmbrand (1909-2001) a fost inchis pentru credinta sa crestina in inchisorile comuniste romane, timp de 14 ani. Una dintre aceste inchisori a fost si infricosatorul Fort 13 subteran de la Jilava, unde si sotia sa, Sabina Wurmbrand a fost intemnitata, intr-o peroada diferita.]

.

Noaptea Patimirilor (Valeriu Gafencu)-DOCUMENTAR

vineri, 6 ianuarie 2012

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învatatura

miercuri, 4 ianuarie 2012

Ingerul digital 2-DOCUMENTAR


.

Ingerul Digital 1 -DOCUMENTAR